Alla inlägg den 5 juli 2011

Av Ego Dog's - 5 juli 2011 20:28

Vi är just nu på semester på Resö, en härlig ö strax ett par mil söder om Strömstad. Här är allt ett äventyr för en liten valp med en stor tomt med klippor och lite skog att urforska, dagar på stranden med bad och bus! Perfekt träning när grannarna vill hälsa på nykomlingen också ;) Hon växer så det knakar och har blivit riktigt ljus i ansiktet. På midsommar hade familjen några vänner här och det gick jättebra med dem. Vattnet är hon inte alls rädd för utan rusar ner tillsammans med de andra hundarna och springer och hoppar i vattnet. Sanden är perfekt attr gräva i och sanden bara sprutar när hon satt igång :P Emellan varven i badet sover hundarna gott under parasollet :)
När vi var och tog sprutan gick det bra, hon gnydde lite men efteråt var det lugnt igen och man fick gott godis av veterinären :) Passade på att väga henne där och vågen gick upp till 4,3 kg.
Vi har varit på utflykt till Grebbestad och gått på bryggan där bland folk och faktiskt massor av hundar! Inga problem tyckte Exa som glatt trippa på förbi barn, hundar och lite allt möjligt. När vi satte oss och fika la hon sig lugnt ner och vilade, duktig tjej! Hon var också med in i en butik och handlade present till vår fågelvakt och ägaren blev störtförtjust i henne!
Annars är det full fart mellan varven, urgo liten tjej som nu också lärt sig att äta gurka och vattenmelon :P Hon kommer och ska ligga i knäet, man får kramar och pussar när man ligger och solar och när hon är på sitt busigaste humör (särskilt på kvällen) biter hon i allt, gräver upp rabatten och rusar runt! Igår kunde ingen hålla sig för skratt när hon hade sitt race, sen slocknar hon bums.
Lukas och hon älskar att busa och de är riktiga kompisar. Lady är väl inte överförtjust men Exa får gärna pussa henne coh sova hos henne, så de hjälps åt med henne bra :) Hon äälskar bollar! Hon har en boll med en pingla i, med ett lagom långt snöre( eller den HADE ett snöre tills Lukas lekte med den :P ), den är hennes absoluta favorit. Även en orange rund katt från Ikea, med öron och svans som hon kastar runt :) Lika go som de andra valparna kan jag tänka :)


Lägger in några bilder på henne också!


Hälsningar Johanna & Exa  
Med favvoleksaken! (Som sagt numera utan snöre :P ) 

Ovido - Quiz & Flashcards