Alla inlägg den 31 augusti 2011

Av Ego Dog's - 31 augusti 2011 08:15

Hejdär alla syskon och läsare!


Jag är nu en kille som tycker att världen är skum, så jag skäller på allt! Människor, barn, träd, skyltar, stenar .. Ja allt ni ser.  Saker jag har sätt hundra gånger skäller jag på just nu. Allting kanske kommer och tar mig?? Jag vet inte men allting är lixom bara så läskigt!  Kommer det en människa med en luva eller ett barn ojj..  då skäller jag så mycket att jag knappt hinner andas!  

Systrar och brorsan är ni likadana??


Sen när jag är lös så älskar jag att inte lyssna på min matte, hon kan mer än gärna få jaga mig.  Men sen när jag blir fångad är det inte riktigt lika kul längre! Så det gäller att vara snabb och inte för trött i benen, så det roliga inte tar slut på en gång!! 


Men när Matte tar med mig ut på en gräsmatta och tränar så vill jag inte hålla på så.  För jag tycker det är så kul, jag ger verkligen allt då! Hon brukar ha väldigt gott godis oxå.. fast det går lika bra med mitt foder för det är oxå super gott! 


Nu säger matte ofta "GÅ HÄR" när vi ska möta folk och hundar.. och självklart går jag där för jag har förstått att efteråt får jag ju något gott och ibland jaga min favorit leksak! As kul.  Kompisarna får jag ju leka med en annan gång, det vet jag!


Sitta kvar på en plats och stanna gör jag absolut om matte visar mig tydligt att hon inte glömt att jag snart ska få min belöning.. men ska jag sitta där länge och matte ska göra annat, prata med någon eller hämta något. Då är det inte inte lika kul... hallå hon kan ju faktiskt glömma bort mig då!?! och det vill jag INTE!


Lite om vad jag och min matte fokuserar på... Vad gör ni för skoj?

JUste, min favorit är att leta efter min leksam som matte gömmer antingen hemma någonstans eller ute i skogen, jätte kul! Trixs är oxå kul, jag har börjat få gå i en åtta mellan mattes ben.. Jätte skoj! 


Ovido - Quiz & Flashcards